• Gratis Levering
  Af Ismaskiner
 • Sikker Krypteret
  Betaling
 • God Kundeservice
  og Vejledning
 • Gratis Levering Af Ismaskiner
 • Sikker Krypteret Betaling
 • God Kundeservice og Vejledning

MUSSO Fiume Giardino 5040

MUSSO Fiume Giardino 5040
Musso

Ultimativ sværvægter i topkvalitet fra Musso - Bestillingsvare!

More details

19.995,00 DKK

Bestillingsvare. Ca 2 ugers leveringstid

Musso

Ultimativ sværvægter i topkvalitet fra Musso - Bestillingsvare!

More details

 • lykken-er-is.jpg
 • musso-240.png

Ismaskinerne fra Musso bliver fremstillet på fabrikken i Mortara i Lombardiet og betragtes som noget af det bedste indenfor kompakte ismaskiner til professionel brug.

Efterspørgslen efter Musso’s maskiner overstiger langt fabrikkens produktionskapacitet, men på klassisk italiensk manér, så nægter man stædigt at øge produktionen af hensyn til den kompromisløse kvalitetssikring.

Musso Fiume er til tung professionel brug, den fremstiller op til 9 liter is i timen. Som de øvrige Musso modeller, så er denne også fremtillet af rustfrit stål helt ned til rørevingen. Den er udstyret med en indbygget mekanisk timer og har en driftssikker kompressor og en meget kraftig motor.

Musso Fiume er ikke udstyret med udtagelig skål, det er imidlertid nemt at rengøre den indbyggede skål.

Musso Fiume er lagervare hos Musso, og vi trækker maskinerne hjem i takt med, at bestillingerne indgår. Du skal derfor forvente 8-10 dages leveringstid.

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

MUSSO Fiume Giardino 5040

MUSSO Fiume Giardino 5040

Ultimativ sværvægter i topkvalitet fra Musso - Bestillingsvare!

Flot design og stor driftsikkerhed


Musso Srl Macchine per gelato er en af de ælste producenter af ismaskiner, der er i Italien. Ismaskiner fra Musso karakeriseres ved at de har et flot design og finish. De er yderst driftsikre og de har ikke ændret sig siden Senior Musso opfandt dem i midten af 60érne.


Piero Musso designede den bedste ismaskine


Det startede i begyndelsen af 60érne. Piero Musso var kølemontør i anden generation. Han fik en ide om at lave en lille og effektiv ismaskine, som primært skulle være til private og mindre restuaranter.


Ideen blev ført ud i livet og også patenteret. Produktionen gik i gang og maskinerne blev hurtigt meget populære i Italien. Der kom hurtig stor interesse fra andre lande i Europa samt Austarlien. I midten af 1990 blev de første maskiner sendt til USA.Hvis du vil læse mere om Musso, så kan du gøre det herPiero Musso

Accept

For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge gelateria.dk cookies