Køb din ismaskine nu og betal senere

Gelateria og Viabill har indgået et samarbejde som betyder, at du købe din ismaskine og andre varer nu og så betale på delbetaling eller betale hele beløbet på et senere tidspunkt, hvor det er mere passende for dig.

Det er nemt, sikkert og helt enkelt.

Du bestiller din ismaskine eller andet tilbehør på helt normal vis. Du vælger Viabill ved kurven. Vi afsender dine varer. Viabill sender dig en opkrævning og du betaler efter dine ønsker. Det er da nemt.

Du kan læse mere om ViaBill her.

Fleksibel betaling med ViaBill

ViaBill giver dig mulighed for at betale for dine varer på delbetaling.

Hvordan foregår det?

Når du har fundet alle dine varer på shoppen og lagt dem i indkøbskurven, går du til kassen. Blandt de øvrige betalingsformer vælger du ViaBill. Når dine varer afsendes, modtager du et købsbevis fra shoppen som kvittering og til brug i forbindelse med reklamationer eller returnering. Du modtager også en mail fra ViaBill på den e-mailadresse, som du har angivet i webshoppen.

Det med småt

Du skal være fyldt 18 år og have dansk personnummer samt folkeregisteradresse i Danmark. Ved bestilling giver du tilladelse til, at ViaBill kan foretage et kredittjek på dig. Du skal samtidig have godkendt vores standard handelsbetingelser, som du kan finde link til på siden, hvor du vælger betalingsprofil.

Hvem er ViaBill?

ViaBill er en dansk virksomhed, der blandt andet tilbyder finansielle services som f.eks. fleksible betalingsløsninger til webshops og deres kunder. ViaBill består af ViaBill Group A/S, ViaBill A/S og er ejet af en række professionelle investeringsselskaber og topfolk inden for E-commerce markedet.


Accept

For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge gelateria.dk cookies