Der er både fordele og ulemper ved at købe en brugt ismaskine, og jeg vil her prøve at "se" lidt på dette.

Demo maskiner fra Gelateria

I enkelte tilfælde har Gelateria demo ismaskiner til salg. Demo maskiner har således været pakket ud og brugt til demonstartion. Det kan være på messer eller udstillinger, - eller i vort egetr showroom til demo eller test. Sådanne maskiner er stort set som nye og du behøver ikke have bekymringer ved at købe sådanne maskiner. Disse maskiner sælges med garanti, som var de nye.

Brugte ismaskiner fra Gelateria

Nogle gange har vi også brugte maskiner til salg. Det kan være maskiner som er taget i bytte. Det kan være fordi kundes behov har ændret sig, eller måske var den gamle maskine defekt. Så er maskinen lavet på autoriseret værksted og er således 100% ok rent funktionsmæssigt. Det kan godt være at embalagen mangler, men ellers vil den være helt OK. En sådan maskine sælges med fuld garanti, så den behøver du heller ikke være bekymret for at købe.

Brugte ismaskiner - Privat køb

PÅ DBA og andre steder vil du kunne finde brugte ismaskiner. Her er der tale om køb efter "GOD" pricippet. Det står for Garanti Over Dørtærsklen. Det kan godt være at maskinen ser fin ud og den virker, når du ser på den, - men virker den godt nok? Fryser den det den skal? Det kan man jo ikke se på den. Kan den køre en eller felere isproduktioner i træk uden at stoppe? Det kan du heller ikke lige se. Kommer du så hjem og manskine ikke virker som den skal, så er pengene i de fleste tilfælde tabt. Derfor vil jeg fra råde dig at købe brugt i privat køb, hvis du ikke er 100% sikker på hvad du gør og / eller har råd til at tage chancen.

Ved privat køb vil du heller ikke få vejledning om hvilken ismaskine som er den bedste for dig. Det får du hos Gelateria, hvis du ønsker det.

Hvorfor købe brugt

Ved brugtkøb fra Gelateria vil der være en mindre fordel på prisen, men her er der jo heller ikke nogen risiko, for der er fuld garanti, som var det en ny maskine. Her har du blot været heldig at få en "ny" maskine lidt billigere.

Ved privat brugtkøb, vil og bør der være en væsentlig lavere pris, for at retfædiggøre dette køb. Du løber en stor risiko, og den skal du jo "have noget for".

Hertil kommer, at prisforskellen fra den brugte maskine som du ser på og til en anden ny måske ikke er så stor. Maskinerne er ikke ens, men måske kunne bedre bruge den nye "billige maskine is stedet for en større brugt til faktisk samme pris.

Mit point er: En brugt maskine i privat køb skal være meget billig for at det kan betale sig. Køb hellere en lidt mindre ny maskine og få vejledning, fuld garanti og eftersalgs service istedet for.

Her kan du se om Gelateria lige nu har brugte eller demo maskiner til salg.


Accept

For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge gelateria.dk cookies