• Gratis Levering
  Af Ismaskiner
 • Sikker Krypteret
  Betaling
 • God Kundeservice
  og Vejledning
 • Gratis Levering Af Ismaskiner
 • Sikker Krypteret Betaling
 • God Kundeservice og Vejledning

Fuldautomatisk ismaskine

Published : 2015-08-16 15:00:20
Categories : Blog & Nyheder

Fuldautomatisk Ismaskine

Det måtte jo komme... en fuldautomatisk ismaskine.

Jeg kan godt se, at visse konkurrenter til Gelateeria kalder en ismaskine med kompressor for en fuldautomatisk ismaskine, men det er det ikke, - det er en manuel ismaskine. Jeg kalder den mauel fordi brugeren selv skal afgøre hvornår isen er færdig, og det er jo også her færdigheden for at lave god is ligger.

Men nu kommer der så en ændring i dette. Nu kommer der fuldautomatiske ismaskiner, hvor det er maskinen der måler hvilken iscrem der er i skåen og ud fra denne målen beregnes så hvor lang tid ismaskinen skal køre indtil isen er færdig.

Nemox NXT1 er lige blevet præsenteret, - og det er verdens første fuldautomatiske ismaskine. Så hvis du bare vil lave is og ikke tænke på hvor lang tid iscremen skal indfryses, så er dette maskinen for dig.

Nemox NXT1 ismaskine

Nemox NXT 1 ismaskine

Som det ses så er det en ganske fin ismaskine at se på. Den har en 1,5 l skål, hvilket betyder, at du vil få ca 1 l. færdig is pr. produktion. Den fås i 3 farver. Sort som vist her og så også i en flot rød samt en flot sølvgrå farve. Kapinettet er lavet af plast. En meget kompakt maskine.

Betjeningspanel på Nemox NXT1

Betjeningspanelet på Nemox NXT 1

Her ser du betjeningspanelet på Nemox Gelato NXT1. Der er ikke så mange indstillingsmuligheder. Når du skal lave is så trykker du blot på knappen med pilen. Herefter vil maskinen måle indholdet af skålen. Alt afhængig af mængde og konsistens vil ismaskinen så beregne hvor lang tid den skal bruge inden isen er færdig og har den rigtige konsistens. Når denne konsistens er opnået vil maskinen så holde denne konsistens i 1 time inden den slukker. Dette er automatisk isproduktion. Du som bruger skal ikke gøre andet end at hælde din iscrem i skalen og så trykke på knappen.

Products link

Share this content

Add a comment

 (with https://)

Accept

For at give dig den bedste brugeroplevelse, bruge gelateria.dk cookies